Via de riante carport komt u het huis binnen. Dus zelfs met slecht weer stapt u aangenaam uit uw auto. De carport leidt u richting het 'Kellergeschoss'.
Hier bevindt zich onder andere een riante slaapkamer met eigen badkamer, de zeer luxe en gezellige wellness. U kunt hier verschillende sauna gangen doen: o.a. Fins, infrarood en Turks. Ook staat er in de wellness ruimte een jacuzzi bubbel klaar!

De gezellige U-vormige woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Hierdoor geniet u nog meer van het prachtige panorama uitzicht. De woonkamer is door het vele houtgebruik landelijk ingericht. Eten of gezellig borrelen kunt u doen u in de twee Oostenrijkse eethoeken. Eyecatcher van de woonkamer is de televisie en openhaard muur. Hierin is één van de nieuwste tv snufjes ingebouwd: een spiegel tv.
  Er zijn vier slaapkamers zijn op de tweede verdieping gelegen. Drie zijn uitgevoerd met een moderne badkamer. De master bedroom is extra luxe door onder andere de grote inloopkast, het rondomgelegen balkon met heaters en het ligbad in de badkamer.
Om extra slaapruimte en gezelligheid te creëren bevinden zich in de andere drie slaapkamers hoogbedden. Er kan met vier personen op deze kamers geslapen worden.

Klik hier voor de plattegrond van het Erlebnishaus